The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Med japanska förteckenSista heldagen igår spenderades väl med syrran, för att snacka igenom en massa 'pressing issues' för att låta dramatisk. Hon brukar ha väldigt mycket på sitt fat och jag...ehm, försöker fylla fatet med annat än bara medicinplugg. Därför är varje minut vi ses titanium värd!


Jag glömmer ibland bort hur älskvärd, som den lilla japanska anime-figuren, hon är. Tänk er den lilla flickan 'Mei' i filmen 'My neighbour Totoro', min syster är så där skuttig och lustig! Jag fick bli den allvarliga storebrorn i syskonskaran.


När vi ändå snackar om Japan, vi åt riktig god sushi igår! Jag tror nästan jag vill påstå att det är den godaste sushin jag ätit i Sverige. Tänka er! 'Yukiko's sushi' ute i Sommarro, Uppsala. Gå och få er en sushi-upplevelse, gott folk.
Published with Blogger-droid v1.7.4

0 COMMENT(S):