The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Söndagsgudstjänst

Jag tror att orden flyr mig just nu. Så många tankar och funderingar, som virvlar omkring i min hjärna utan att jag får någon grepp om dem. Hade jag kunnat dela mig själv i tu för att kunna vara på två platser på samma gång, hade jag gjort det. Varför jag känner en sådan extra ansvarskänsla är svårt att säga, men det gäller väl bara att göra det bästa av de förmågor och förutsättningar som har givits en.

Jag var på en gudstjänst idag, med psalmsång, predikan och hela paketet. Sedan var den medicinska luciakören dagens speciella gäster, där bland andra Rasha var med. De sjöng väldigt fint, verkligen. Själva gudstjänsten var också rogivande på något sätt. Kristendomen tilltalar mig.

Tänka sig att det redan är tredje advent. Så snabbt, så snabbt. När vi ändå är inne på advent, jul och luciakör... Celine Dions framträdande med Holy Night, rör mig särskilt djupt i själen. Klassiker.

2 COMMENT(S):

Stevoo, u forgot to mention I was singing in that choir! :D

/Rasha

Kraam!

 

:-) Jag blev stressad igår ju... nu är det ordnat!