The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

TGIF

Jag hoppas er fredag igår var lika bra som min. Det var Odense by night igår, där allt håller öppet fram till klockan tio på kvällen. Det blev en lång tur i stan med Rasha, där jag fick titta men knappt röra. Finanserna är inte som de borde vara nu, eftersom jag inte har jobbat alls i höst. Man lever ju inte på fars kreditkort precis, även om jag hade velat.

Vi beställde sedan take-away på Goa, vilket är första gången vi äter indisk mat sedan vi kom hem från Indien i sommar. Det känns lite sorgligt att behöva erkänna det, men den "anpassade" indiska maten här med grädde i maten och mildare kryddning, gör det godare.

Vi åt med god aptit med juleljusen tända omkring oss, skuggorna dansade på väggarna och vi pratade ända in till natten. Kvalitetstid. Filmen som vi skulle se, förblev osedd. Men chipsen kunde jag inte hålla mina fingrar ifrån. Uff, måste gå på avvänjning...

0 COMMENT(S):