The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

@IKEA

Jag och Rasha fick längtan efter ordning och reda, så vi åkte iväg mot svenska ambassaden, aka Ikea. Rasha behövde boxar och lådor, medan jag letade efter en golvlampa efter att ha möblerat om här hemma.

Plötsligt ser vi det, en semla på skylt! Vår dag kunde inte blivit bättre. Efter så många vänners uppdateringar på Facebook med semlor...! Jag nästan rusade mot restaurangen. Men det såg inte alls ut som på bild! Danskar kan inte det här med semlor. Deras egna fastlagsbullar är 'snäckor' med massa glasyr på. Det säger väl allt??


Published with Blogger-droid v1.7.4

3 COMMENT(S):

Hej steve, jag har skickat ett mejl till dig på admin@voiceofsteve.com, hoppas du kan svara snart= )

 

åh så mysigt.. kan se er framför mig på IKEA Odense där ni mumsar semlor och gottar er !!! kram Agnes

 

Anonym, jag svarar snarast möjligt.

Agnes, kom till O-town snart! Annars våldgästar jag dig! :-P