The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Två år kvar!

Den nionde terminen började igår, med några trevliga föreläsningar i psykiatriska avdelningens auditorium. Det kommer att bli ett intressant block. Tack vare praktiken på psyk i december, kommer jag inte att vara lika förvirrad och vilsen som man alltid brukar inför varje ny början. Kriterierna för att kunna diagnosticera depression, är fastetsade på näthinnan.

Så även om det inte är registrerat ännu, är jag nu färdig med fyra år av min utbildning, fyra år. Två tredjedelars färdig läkare. 2/3 läkare. Två år kvar. Måste bara skriva ut det så att jag ser det svart på vitt framför mig. Det känns bra, men samtidigt så skrämmande. Skakar i mina spagettiben.

Hörde att 7-åringar i Sollentuna använder iPads i skolan istället för penna och papper. Men snart kommer läkare (hört i kafferummen) också få sig en äppel-leksak!

1 COMMENT(S):

Guuu' så spännande. :))