The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Dagens i-landsproblem

Jag saknar kapital att åka tillbaka till Hong Kong! Vill se mer av staden, det var inte nog med den där futtiga veckan i 2006. Nu när jag är stor och stark, tror jag på att det hade varit annorlunda att besöka landet igen. Och tror att ett resesällskap på max en handfull blir bättre.

Aldrig fel med att dagdrömma ju. Jag har till exempel redan bestämt med Rasmus att vi ska åka till Japan och Sydkorea. Han menar på att vi måste göra det 2013, min sista sommar i friheten, innan karriären börjar. "Men jag har inga pengar ju", replikerar jag. "Jag kan alltid låna dig pengar, men vi ska åka", säger han. Hans tankesätt är så befriande rak och enkel! Önskar att jag var mindre komplicerad i tankarna. Finns viljan, finns möjligheterna...

1 COMMENT(S):

Gillar hans tankar. Så ska det vara. Kör bara. Kööör! Hong Kong skulle jag vilja se. Och Tokyo. Har bara varit på flygplatsen, det räknas inte.

Och tack, igen. Angående radion. Är nöjd med mitt lilla snack där, hehe. :)