The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Dry season

Som ni kanske har märkt, uppdateras det lite sämre nuförtiden och allt oftare saknar inläggen substans. Jag har idétorka. Oftast vill jag bara lägga upp YouTube-klipp som jag gillar, men det blir ju tradigt i längden. Vad ska jag skriva om, ge mig idéer!

Google är fantastisk, vet ni det? Häromdagen landade en lycklig (?) googlare på min blogg efter att ha sökt på "exotisk frukt som luktar skit". Det gjorde min dag! Haha. Annars är det en stillsam ökning av trafiken till bloggen, nu när det närmar sig ansökningsperiod till bland annat läkarprogrammet här i Danmark. Jag funderar på hur jag möjligtvis ska kunna överträffa min ansökningsguide från 2011?

Vad händer annars? Jag fryser sönder. Mina asiatiska gener skriker av kyla, de är inte skapade för denna sortens penetrerande kyla. Jag som trodde att vi kom undan lindrigt i år, istället kommer den i månadsskiftet januari/februari. Betyder det att jag ska gå i långkalsonger ända in i april?! Förfärlig tanke.

På tal om YouTube-klipp, kan cello bli mer coolt än det här?

2 COMMENT(S):

Killarna är med i det senaste Glee avsnittet //Glee-lover!

 

So I noticed! :-) De gjorde sångnumret... Santana och den onda tvillingen sjöng inte alls bra.