The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Valentine's Day

Ja, snart är det återigen dags för årets gulle-gull-dag för alla som lever i tvåsamhet. Vad ska flick-/pojkvännen få i present? Hur ska jag överraska honom/henne? Vad ska vi göra för något ro-o-omantiskt och sött så att sirap förlorar kampen i vad som är slibbigast?

Jag vet att jag brukar vara den där jobbiga "Rädda Willy"-, "trädkramar"- och "Ge oss världsfred"-typen. Så varför inte vara det till Alla hjärtans dag också?

Höjden av romantik måste ju vara att ge bort poliovaccin i sin partners namn, som får ett fint gåvobevis? ;-) Kostar bara 56 kr för 60 doser, eller varför inte ett myggnät för 40 kr? Tänk dig flickvännen som får ett alldeles för "platt" present presenterad, aktiverar alla hjärnceller för att klura ut vad pojkvännen kan ha hittat på för något, och drar ut ett gåvobevis istället för den där flygbiljetten till London, som han kanske fattade hinten om! Vilken besv... jag menar vilken besynnerlig OMTÄNKSAM pojkvän hon har!

Så vill du ge bort den bästa Alla Hjärtans dag present på många år, besök UNICEFs Gåvoshop HÄR. Wish you luck and love! <3


1 COMMENT(S):

Haha ja lite udda, minst sagt, AHD-presenter men varför inte. ^^

Och ja vi får se vad vi köper för blomma. Vi har ju haft en fikusblomma men funderar på att ta blomman som inte kommit ut än - garderobsblomman. Den skulle vara stryktålig. ^^

Och ja, vi har lite olika åsikter i detta med blodgivning och att vara HBT-person. Det är rent diskriminerande i mina ögon. De borde utgå ifrån varje individ, inte vem man har sex med.

Ingen narkoman kommer väl och vill ge blod, säger väl sig självt? Jag vet inte om man får pengar för det (då jag vill ge blod för tankens skull inte för att tjäna något på det), så visst isåfall kanske någon knarkis kommer och försöker men inte annars.

Oavsett hur jag har sex, analt eller ej, så ska inte det spela någon roll om man lever i ett monogamt förhållande. Heteromänniskor har också HIV. Heteromänniskor har också analsex.

Jag förstår din tanke. Socialstyrelsens tänk. Men jag håller inte med. Inte alls. :)