The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Happy Birthday Rasha!

Idag fyller bästa Rasha år, hipp hipp hurra! Likt solens strålar är hon en konstant värme- och glädjespridare i mitt liv. Hon är en av de stora anledningarna till att jag trivs i Odense. Vill sända mina hjärtligaste gratulationer på hennes födelsedag!

Den arabisktalande delen av mig säger: Eid mīlad sa'aīd! :-P

Jag önskar dig ett år fylld med fortsatt glädje, lycka och rikedomar!


5 COMMENT(S):

Sv. Det är najs med resor ja! Men som du säger. Spargrisen vill inte som vi vill alltid... Rom är underbart men det var längesedan jag var där sist! Berlin borde man helt klart åka till ja, Barcelona med för den delen. New York blir det kanske till hösten =)

Vart vill du? ;)

 

Oh Tack för de fina orden Stevoo!

Blev riktigt glad av att läsa dem :) och tack så mycket för igår och cheesecaken... du borde ju lägga upp en bild på den :D it deserves it. Den var i övrigt god att äta till frukost, tror jag tar en bit till nu... kom förbi om du har lust att smaska i dig en bit. Kram!

/Rasha

 

You're welcome dear! :-) Jag tror inte att jag klarar mer kaka --> laktosöverbelastning!! :-S

 

HURRA HURRA HURRA HURRAAA!! :))

 

Jaaaaa! :D

/Rasha