The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

"Klassisk musik förlänger livet"

Oh yes, true story! Det enligt DN.se som hänvisar till en studie publicerad i tidsskriften New Scientist, där forskare har visat på att möss som hjärttransplanteras och får lyssna på opera och klassisk musik lever längre än de som fick lyssna på popmusik.

Så tills det har blivit vetenskapligt bekräftat eller dementerat på människor, kan jag fortsätta lyssna på det som jag gillar bäst, nämligen klassiskt. Det kanske förlänger mitt liv med några år i denna stressfyllda tidsålder...

Så medan ni har skoj med S. Hauser här nedanför, ska jag iväg till en isländsk väninna som vill bjuda på rutten haj och isländsk snaps. Tydligen en delikatess på öriket. Galna islänningar alltså...

4 COMMENT(S):

... Det låter ju... GOTT. Haha.

Och jaså? Spännande. Jag är ingen fantast av klassisk musik direkt. Så jag lär väl dö i förtid då. ;-)

 

Den artikeln såg jag med :P haha

 

Hejsan! undrar om detta är en fysik artikel!

Mvh anonymous...

 

Va? Jag förstår inte vad du frågar efter...