The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Moments of Quiet Reflection


Broholm Slot.

Vi har ett behov av stunder där vi får lov att kännas vid våra rötter och åter bli ett med vår urmoder; att få känna liv omkring en, att känna dess energi omsluta en och hur det sköljer bort allt orent. Att kunna få höra sin egen röst genom att komma bort från den ständiga kakofonin i bakgrunden, som heter Facebook, Twitter, E-mails, SMS... Att för en stund kunna befrias från den forsande strömmen av information som överöser en dagligen, är en gåva. 

Man förlorar så lätt sig själv i myllret, glömmer bort sin röst och börjar vilset vandra omkring i andras skuggor. Istället för att leva för en själv, hamnar man lätt på avvägar och lever för andras gillande och medgivande.

Så slut ögonen, lyssna noggrant efter, känn efter med hela ditt väsen. Låt det vägleda dig, för att få riktning, syfte och klarhet på din fortsatta färd. I tider av tvivel, återkom för att samla ny styrka.

7 COMMENT(S):

Vilken vacker bild :D

 

Sv. Tack!
Sant! Det failar nog ändå! Någon borde köra ut mig i skogen och sätta mig där. Det kanske funkar!

 

Sv. Det kanske är en idé! Fast just nu är jag i skåne och här är det väl täckning överallt typ? :P

 

Sv. Chilla hade varit najs! Fast ska läsa klart hela fysiologiboken tills minisemestern är klar så det är hårda bud :D

 

Sv. YES! haha... bara för att jag har insett att jag inte klarar läsa in alla fysiologi på 30 dagar utan ledig dag typ + att läsa allt nytt till föreläsningar så därför läser jag allt till alla föreläsningar nu =) Blir nog bättre så.

Du kan få den lilla disciplin jag har om du vill ;D

 

Sv. Ja okej! Men det tror jag du klarar! Har du mycket att läsa? =) Om vad? Bättre än tarmens absorption och rörelser? ;D

 

Sv. Jag tycker faktiskt det är ganska intressant med! Det är dock ganska mycket typ repetition från biokemi och histologi men det är ok. Känns ju som man kan något då med :D

Ja okej! Så mycket att läsa? =( Dock måste det vara intressant väl!