The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Notis

Det är hög tid att sända in ansökningarna till de danska universiteten. För att de ska anlända i tid bör man sända iväg dem på måndag (absolut senast tisdag). Med anledning av det, kan jag tänka mig att hålla en "hot-line" öppen på söndag (11/3-12) mellan kl. 18.00-20.00. 

Skjut loss med frågor då och jag svarar bäst jag kan, momentant. Jalla, jalla! 

Ansökan till Tandläkar- & Läkarprogrammet i Danmark 2012

5 COMMENT(S):

Sv. Jag tror vi är ca 230 men sedan är det så att 5 semestrarna som också läser fysiologi kommer på våra föreläsningar och då blir det ju mycket folk...

Vi håller precis på med det där med strömmar och hjärtat typ ;D haha... Håller med dig om att det inte direkt är helt lätt! Mycket att hålla koll på!

Kapsejladsen är den 3/5, och det är där vi paddlar uppblåsbar båt över sjön, halsar öl, paddlar tillbaka och tävlar mot andra! Typ =)

 

Spendlich. Vi söker den 15 mars. Jag har dock inte läst upp Ma B än... Hm... Borde ta tag i det. Har inte haft någon plugglust den här våren, alls.

Hoppas tentan gick bra! :D

Och ja vi får se hur det blir. Jag tar dagarna som de kommer och hösten är lite "lösaktig". Får se vart vindarna styr. :))

Det har börjat något nytt program på söndagarna. "AT-läkarna". Alla där är ju typ 25. Då börjar man känna sig gammal... Men tycker man nästan är för ung för att tas på allvar om man är 24 år typ och snart färdig läkare. Ingen livserfarenhet knappt någonting. Men ja. Alla gör vi olika ^^

 

ohhhh Gaymasen... om du kom till Odense... Yaaay! Med pussen såklart :)

 

Hej, måste alla betygskopior m.m. som man skickar tillsammans med sin ansökan vara vidimerade? Alltså undertecknade av minst två personer som intygar att dom är kopior på orginal.

Tack på förhand!
Svara gärna till ratypia@gmail.com

Vänligen,

Pia R

 

Hej Pia,

Univ kräver inte vidimering av betygskopior, men jag har alltid sagt att det inte skadar ifall man gör det.

MVH

Steve