The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Början på något nytt?

Vi anordnade ett första möte ikväll för att informera om MSF-Utland och försöka övertyga fler av våra medstudenter om varför ett fackförbund behövs för oss svenska läkarstudenter i Danmark. Som det andra största studielandet utanför Sveriges gränser (efter Polen), räknat till antalet studenter, borde vi också ingå i ett förbund som tillvaratar våra intressen. 

Det kom fler än vad vi vågade hoppas på! Jag var ganska nervös inför tanken på att prata framme vid katedern. Har ju i princip alltid haft skräck för att stå och tala inför klassen. Men det gick bra, använde nog inte "liksom" och "öhhh" för många gånger i alla fall. 

Vi fick en väldigt bra och givande diskussion, tycker jag. Så jag hoppas på att vi snart blir fler medlemmar och kan få en vald styrelse innan sommaren. 

Det var riktigt kul att få se många nya ansikten och prata med dem som läser på de lägre terminerna, som man aldrig ser annars. Och flera kom fram efteråt och frågade om det var jag som skrev "den bloggen". :-P Några tackade mig för att bloggen hjälpt dem på vägen. Det är riktigt kul att höra men ibland ger de mig mer "credit" än vad jag förtjänar. De har ju själva gjort en strålande prestation för att bli antagna!

4 COMMENT(S):

Sv. Mjo. Tenta den 31 maj.... så ett tag till. Men då är det all fysiologi så det är bara att plugga!

Jo kanske det kanske! Det kunde ju vara trevligt i Århus med!

Jobbigt med sådana föreläsningar ja! Och holdtimmar. Usch.

Jag vill också ha sommar för att slippa läsa! Vi kan vara dåliga studenter tillsammans!

Tack så mycket :D

 

Jo Steve, du förtjänar all den cred! Du är så duktig, ambitiös och engagerad!

 

Oh, TACK Karro! <3

 

Duktigt! Och klart du ska ha cred du driver ju och informerar massor med människor som är intresserade av att följa dina spår. Eller ja. Kanske inte just dina spår men du förstår. Det är bra! :)

Och jag förstår din tanke där med tro och vetenskap. :))