The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Grattis Lillebror!

Idag är ingen vanlig dag, för det är min lillebrors födelsedag! Hipp hurra! Hurra! Tänka sig att den lilla plutten fyller 15! Jag som nästan kommer ihåg blöjbyten och härliga Sempers barnmatsstunder, som om de vore igår! :-P 

Önskar Honom allt det bästa! <3

Vi firade igår med en massa mat och jordgubbstårta, som han älskar. Det har varit en väldigt mysig helg med syskonen! Nu när jag har vinkat av dem på perrongen, känns huset så ekande tomt igen. Come back soon, my musketeers! :-) 

 

5 COMMENT(S):

Grattis till din brosa!

Sv. Jo det har varit riktigt skönt och jag är väl förhoppningsvis utvilad och taggad för att läsa ;D Hoppas jag!

Mopsen är underbar. Men den kostar massa och jag pallar inte gå ut med den så ska nog inte ha någon ändå :P haha

 

Sv. Absolut! =)
Jag tror jag är som dig! Kommer nog inte ha hund/katt :P haha

 

Heeey har ni snackat skit om min gulliga katt som avger äcklig päls på allt den sätter sig på? ^^

Eller har jag bara missförstått :P

 

Haha, vi talade om pälsdjur rent generellt bara. :-P Skulle aldrig våga tala illa om hovkatten! ;-)

 

Den kaken ser kjempe god ut!