The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

I Hamn!

Precis kommit hem från min kombinerade muntliga och skriftliga tenta med totalt tio olika stationer. Jag har fortfarande magknip av stressen. Var säkert nära att spy några gånger. Ok, lite överdramatiskt, men det var konstant stress under tre timmar. 

I want this; summertime, bubble-tea in my hand,
a nice stroll down the streets in a foreign country far west.
Jag fick otur att börja med den svåra praktiska stationen, med ett akut påverkat barn. Jag fick brain-freeze några gånger på vägen, samtidigt som den där förbannade timern observatören hade, tickade på. Hade behövt en mjukstart, lite uppvärmning! Tur i oturen, samlade jag mig och kom igen de moment som krävdes. Tur, säger jag bara. Speciellt för det där plastbarnet som låg där på bordet, livlös och med gapande mun. 

Det har varit en sjukt jobbig, arbetsam och stressande kurs! Graviditets- och barnsjukdomar är inte att leka med. Denna sista vecka, har jag bara suttit på röven med näsan i böcker/papper. Hjärnan är överhettad. 

Vila till måndag när nästa chock kommer/börjar; kvinnosjukdomar! Kan det bli mer främmande för mig, som man...

 

4 COMMENT(S):

Sakta men säkert kommer det välförtjänta sommarlovet =)

 

Sv. Fredagsbaren var bara bra. Gick dock hem ganska tidigt och tittade på en film. Var så trött. Skönt med helg? ;)

 

Oj vad drygt det låter! Spännande men stressigt och drygt. Men nu är det gjort. Hoppas du hunnit vila upp dig under helgen. :))

 

VOICE OF STEVE... vi saknar dig... nør kommer du hem Stoti?????


/R