The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

"I'm Studying!"


There aren't many things that you can say to Asian parents that will make them happy. Unless it's: "I'm a doctor". Or..no... that's not even good enough.

If your dad barges in ... and goes: "Why aren't you sleeping?!" You don't say that you're not tired, you say: "I'm STUDYING." And he'll be like: "Oh, I'm sorry. Do you want some... juice?". 

Amen to that! :-P Must go back to my books... I will be so happy when it's over on Friday. So freaking happy!

4 COMMENT(S):

HAHAHA roligaste jag sett på länge!

 

Sv. Det är nog egentligen sant! Synd att man alltid käkar frukost själv då =(

Så härligt! Kämpa på nu! =D Jag är klar om lite mer än en månad... haha

Tack ;D

 

Karln tyckte inte dessa videos var roliga. HMpf. No humour. Jag har kikat på flera av hans videos, riktigt rolig(a). ^^

Och jaaa äntligen är all uppläsning av betyg klart. Har varit det drygaste jag någonsin gjort. Riktigt skönt. Nu är det bara turen kvar om jag kommer in i höst eller inte, med tanke på att högskolesnarket inte hjälper mig någonting direkt utan jag chansar på lottning. Vet att jag kommer in på ställen som Umeå och Örebro, men vill läsa i Göteborg så hoppas på det. Annars gör jag något annat i ett halvår och söker igen. :)

Trevlig helg Steve! :D