The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Rain of Hearts

This is what happens when your closest friends fall in love... :-P


3 COMMENT(S):

Embrace the hearts Stevoo!

/R

 

Haha.

Plötsligt händer det? För de gamla? Jo tjena. Eller ja. När jag jobbade på boende förut så har jag en fin historia. En dement tant. En dement gubbe. De gökade ofta. Vi skrattade. De trodde nämligen att de var deras gamla partners de gökade med, för de kallade varandra vid deras bortgångna partners. Lite sött ändå. Haha. ^^

Och jo vi har ju läst varandras bloggar bra länge nu så snart är vi... bästisar? ;-)

Ps. Hade ju mina tiny-weeny-kallingar dagen byxorna sprack. Uppskattades av tanterna, kanske? ;-)

Trevlig påsk :))

 

Och du förresten: HAHAHA. Tror du prickade in dalmål rätt bra där ändå. Men jag älskar't. Åh mitt älskade Dalarna. Älskar DAAAALMÅL!