The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Sunshine In The Rain

Det har varit gång på flera fronter på sistone, men äntligen fick vi tid till att sitta samman och snacka om allt mellan himmel och jord ostört, utan att behöva snegla på klockan. Jag talar så klart om mina partners in crime, fellow travellers through time eller på populär-engelska 'bff'. 

Vi skrattade så mycket att jag var nära att kräkas flera gånger. Tror att jag fick ont i magen efteråt. 

Det har gått mer än ett halvår sedan vår Indienresa avslutades. Där i början kunde det börja rycka i ena ögonvrån så snart resan kom på tal och bilder efterfrågades. Men nu sitter vi och skrattar oss igenom albumen tills vi får magknip och kippar efter andan. Jag fick lova på allt jag håller kärt att inte lägga upp vissa bilder, som jag snodde. Så det får bli en bild på ett av de mer lyxiga tillfällena.

Sometimes, life's simply good.


3 COMMENT(S):

Ingen fara jag lägger upp dem senare.... Muahahah

/R

 

Det låter ju riktigt härligt :D

 

Tycker allt att du ska lägga upp de där andra bilderna. ;-)

Och du Steve. Jag "råkar" aldrig tappa en tvål. HÖHÖHÖ.

Prayers For Bobby är för övrigt en grym film. Måste få karlsnoken att se filmen också. Den borde ingå i skolan som undervisningsmaterial. Ska föreläsa i Augusti för alla lärare där jag kommer ifrån. Ska bli spännande. Om just HBT-frågor och hur man ska ställa sig gentemot alltihop blabla. Ska nog ta upp den filmen som exempel då. :))