The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Time

Jag tror att detta mästerverk, komponerad av Hans Zimmer, kan utgöra nyckeln till alla fördämda känslor. Musiken är obeskrivlig.

5 COMMENT(S):

Inception soundtracken

 

Sv. Tack du snälla :D

Jo det är möjligt att ölen hade det. Haha... been there, done that..... Jag insåg precis att jag ska läsa 40 sidor idag och brukar läsa 5 sidor i timmen. Kul. Efter det ska vi ha läsegruppsmöte på det vi läst. Lång kväll för Patrik :S Hoppas kaffet hjälper och plugget går bra!

 

Underbar låt. :)

 

Sv. Jag kanske har det! Kan vara något genetiskt kanske? Fast å andra sidan verkade det som att jag inte hade så mycket av det i fredags....

Jag tror jag läser långsamt för jag sammanfattar en del och skriver massa kommentarer i boken. Läser jag snabbare kommer jag inte ihåg det så bra. Att läsa snabbare för mig handlar nog mer om att ta kortare pauser och vara med effektiv liksom. Har du några tips?

Ja okej! Vi har möte varje dag. Snackar typ om varje sida på det vi läst eller varje ämne liksom. Förklarar för varandra och diskuterar frågor. Det funkar riktigt bra men det tar ju någon timme/dag så klart.