The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Back From The Mini Vacation

Känner mig som en helt ny människa efter en helt underbar helg på så många olika sätt! Fått träffa så många goda vänner, som jag inte har fått se på ett bra tag och den ena djävulen på min högra axel blev nedstucken av ängeln på vänstra axel. 

Jag började mini-semestern med att fira käraste Nina, tillsammans med de andra vännerna i Köpenhamn. Staden är underbar i vårsolens sken, ska ni veta. Det är väldigt fint längs kanalerna. Jag fyllde magen ordentligt med kakor och tårtor av alla slags. Middag och gott snack långt in på småtimmarna blev det också. 

Min blick sökte sig sedan över sundet mot Sverige vid horisontens rand. Ganska oplanerat åkte jag hem till familjen för lättsamt umgänge och mat. Jag saknar mina bröder. Första gången på många år befann jag mig dessutom på svensk mark över Valborgsmässoafton. Vädret var så fantastiskt att varenda cell i min kropp vibrerade i takt med livet runtomkring. Det blev en lugn och behaglig Valborg med goda vänner och grill i kvällssolen. 

Men det kommer även ett slut på allt det goda. Oavsett hur gärna jag hade velat bli kvar i Malmö, var jag tvungen att åka tillbaka till Odense. En ny kurs i gynekologi har börjat. Mamma vinkade av mig efter ännu en fika i sommarvackra Malmö. Jag längtar redan till sommaren men nu har jag i alla fall laddat upp för att orka med fortsättningen.

3 COMMENT(S):

Låter härligt! Skönt att ha laddat upp batterierna inför kommande kurser, och grillning är aldrig fel.

Gynekologi dock? *Ryser*. Haha.

Have a fabulicious week Stevelicious. Eller något sådant gay, som man skulle kunna säga.

 

Sv. Ja precis! Kan förstå det! Härligt :D
Var tentan jobbig?
Tack!

 

Litt semster er gjør godt for kropp og sjel! Tusen takk for hygglig kommentar på blogg min, flere updates fra Paris kommer ;)