The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Back To Business

En riktig fin födelsedag-förlängd-helg! Jag önskar inget annat än tid med familj och vänner. Nu har jag fått det och en massa mat på köpet, som vanligt. Tur är väl att jag inte frossar i kött, annars skulle jag ju aldrig kunna hålla vikten.

Tillbaka till arbetet och urologin samt nefrologin ska bankas in i huvudet! En sista kraftansträngning så nalkas sommarlov!

Måste avsluta med att visa er mina syskons exceptionellt snygga inpackning av min present. Det nya paketmodet 2012? ;-)

5 COMMENT(S):

Sv. Tack! Det behövs en del hejande! haha

Thanks ;D Lite väl ego men den är skoj (A)

Mycket bättre med testiklar :P hehe... eller hur man nu ska säga det liksom. Jag kallas linjebarn för det och för att jag tycker det är sjukt viktigt att det är rakt och fint med. Plus att de har börjat reta mig för att när jag stryker under i boken måste det vara helt rakt och snyggt och att jag gör små hopp i sträcket var går det kommer ett komma eller en punkt eller parantes... hehe

 

Sv. Jo det är kanske så!

haha! Men det med linjal var ju smart! Jag läser om allt jag läst på tåget och stryker under då för jag inte klarar att göra det på tåget, och att jag måste ha strukit under för annars får jag panik när jag läser till eksamen sedan :P haha

Just nu sitter jag med HCO3- reabsorption i njuren. Det är kanske inte så man hoppas upp och ner av gläjde.

 

Sv. haha! Fast njurarna är mitt bästa typ :D Jag vill inte ha mycket neurofysiologi dock! Usch för det!

2 uppgifter till och sedan sova :D

 

Sv. Ger jag väl inte!?
Jo precis! Det är ju lite skönt om det går bra nu får man väl säga. Det har varit neurofys fram tills nu men nu byter jag till hjärta och sedan njurar :P

 

Grattis doctor Steve!