The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Come Morning Light

Förstår ni att nästa fredag har jag min allra sista tenta för denna termin! Sedan dröjer det till långt in på vinterhalvåret (november?) innan det är dags igen. Vi ska nämligen börja med åtta veckors praktik efter sommaren. Kan ni föreställa er min glädje över att slippa höra ordet "tenta" på så lång tid?

Så nu pluggar jag och räknar ner dagarna. Först till min lilla födelsedagsbjudning där jag ska försöka mig på plockmat (undrar om mina skills efter somrarna på restaurang/kafé ännu sitter i?), sedan till Bildandemötet av MSF-Odense och sist men inte minst till tentan. Sedan bär det av direkt mot Malmö för studentskiva! Juni är alltid så hektiskt, men samtidigt så roligt!

Ja, plugg var det visst. Får ju inte snubbla på mållinjen. På tal om att "snubbla på mållinjen"... vet inte om jag bara inbillar mig eller om det faktiskt har hänt. Tror att jag rent faktiskt snubblade vid mållinjen en gång när jag sprang Knatteloppet (?) i femte klass. Jag var ganska klumpig och fullkomligt nördig, som liten... Har nog hänt och jag har förträngt det.
 

*

Just close your eyes
The sun is going down
You'll be alright
No one can hurt you now
Come morning light
You and I'll be safe and sound


0 COMMENT(S):