The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Like A Child

Helgen har varit superb, förutom den utomordentligt trevliga långfikan i Köpenhamn med två väninnor, blev det fest hos André (går man hem när solen börjar gå upp och fåglarna kvittrar, då är det ett gott tecken på lyckad fest!), familjemiddagar och soltimmar vid havet. Trots att tåget igår natt blev försenad och jag kom hem först efter klockan två på natten och jag därför är supertrött idag, är humöret tipptopp!

Och jag hämtade hem min nya ögonsten. Vacker är hon med ett ingraverat halvätet äpple på bakskallen. Jag vet att jag är sen, men adoptionspapperna var dyra att fylla i. Så här hade jag nog känt ifall jag rivet upp presentpappret på vilken julafton som helst när jag var liten, och fått se en Nintendo med ett Super Mario spel! Men mamma insisterade på böcker. Ja, det visade ju sig vara till någon nytta trots allt.


Provade på Crosstraining med Aida idag. Jag tror att jag skulle dö. Brukar springa på löpband och lyfta skrot och tänka att jag fan har hyfsad kondis ändå. Smack på fingrarna fick jag minsann! Fick svindel och det slog lock för öronen vid en tidspunkt när det blev lite för mycket hopp-spring-ner-upp-lyft-skyndapå-pushup. Vi fick lyfta såna stora däck. Och ligga på marken. Klättra "baklänges" uppför en vägg. Utomhus. Jag hade skitiga händer efteråt som om jag jobbat på en farm. Tror aldrig att mina händer varit så svarta/jordiga sedan jag plockade jordgubbar den där sommaren som jag har förträngt. 

Killen som aldrig lekt i en sandlåda.

3 COMMENT(S):

OHHHH jag vill också till crossfit när huudvärken, snuvan och dodi är frisk.... + har bättre kondi

 

Haha härligt inlägg! Och välkommen in i Apple-himlen, once you go... Ja. Du vet hur det låter.

När vi flyttar till Göteborg ska jag skaffa gymkort. På något ställe där jag kan sola gratis, äta frukost och dricka smoothies. ;-)

Och kul att du gillade frågestunden. Karln ligger på plus nu efter svaren, hehe.

 

Sv. hahaha... jag har tränat mycket så den ska bli fin. Not. Men min mamma kallar mig linjebarn.