The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

"Somewhere Over the Rainbow"

...skies are blue, and the dreams that you dare to dream, really do come true.

Det gick upp för mig häromdagen att det fortfarande finns så många platser på jorden som jag ännu inte har besökt, däribland Hawaii. Det verkar som ett paradis på jorden. Från exotiska Hawaii, tvärs över Stilla Havet till Japan. Den vidare resan ska gå via Sydkorea söderut till Indokina och därifrån till Australien.

Man kommer alltid på så många roligare saker man vill göra, när det är tentaperiod. Ja, jag har tentaperiod, igen. Uff. 

2 COMMENT(S):

Jobbigt med tentaperiod igen ju ;D

 

Underbart.

Min bästa vän här i Skövde har varit ute och rest i flera månader och släppte en bomb för ett tag sedan att hon inte kommer hem igen, hon flyttar till Australien direkt efter att hon backpackat klart i Asien.

... En bra anledning för mig att ta mig till Australien inom en snar framtid, lära mig surfa. ^^