The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

To My Fanbois

Till min födelsedag blev det föreläsningar om sådana roliga saker som prostatacancer och testikelcancer. Det var sommarsol som lockade utanför den ångande aulan hela för- och eftermiddagen!

Det har varit otroligt många som har tänkt på mig, med konstant pipande från Facebook-notifications, sms, samtal, samt födelsedagskort. Jag är så ödmjuk och tacksam. Den mest oväntade gratulationen fann jag i min brevlåda med anonym avsändare "dina största fanbois! <3". Som jag har skrattat och glatt mig över mitt första handskrivna fan-brev! Haha. Tack ska ni ha!

Efter en födelsedagsfika i solen med Rasha där vi delade på en hel tårta (!), begav jag mig mot Malmö. Mina gamla goda vänner med deras käraste, firade mig med mat, tårta och sång (Eurovision! ;-)). Jag är så glad för mina vänner och känner mig lyckligt lottad över att jag har dem i mitt liv!

Min kära syster har hittat sig ner till Malmö också. Så nu är hela familjen samlad för kvällens middag i min ära. Kineser vill tydligen inte fira födelsedagar i efterhand. Vilken tur att jag har tre födelsedagar i år då, en enligt den gregorianska kalendern och två enligt den kinesiska lunar-solkalendern. Så nu blir det vegetarisk festmåltid med familjen. 

3 COMMENT(S):

Gud så mycket! Najs med brevet :D

Och vi får väl säga att testikel- och prostatacancer är lite lättare att relatera till i alla fall =) haha

 

Stevie det är din handstil! :P

/Rasha

 

HAHAHA älskar Rashas kommentar.

Och jajaja. Erkänn. Du gillar helt enkelt mer när karln skriver än jag. Kul. Tack. Hejdå. ;-)

Men ja han får väl gästblogga någon mer gång när han orkar. Han tar ju hundra år på sig när han ska skriva ett inlägg klart hans inlägg blir bra då. ;-)

Kämpa på det sista nu! Snart lov :)