The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Be My Guest

Igår bjöds det in till min lilla ungkarlslya för trevligt umgänge över mat och sötsaker. Jag hade dagen i ära, bestämt mig för att ta fram asiaten inom mig och trollade fram lite wokade nudlar, hemlagade (så klart!) vårrullar och dumplings, samt crostini med svampcremé och ostbricka (som jag fick hjälp med). Men det viktigaste är ju tårtorna; jordgubb-lime cheesecake och en chokladfudgetårta med en touch av chili. Sistnämnda var så populär att inte en enda smula fanns kvar på fatet! :-P

Det var väldigt trevligt och väldigt lyckat! Jag fick så många skratt under kvällen och väldigt fina gåvor!

Jag bockar och bugar! Det är inte alls farligt att bli äldre om det sker på det här viset. :-)

5 COMMENT(S):

Gud vad du är duktig Steve! Bjuder du på sådan middag om jag kommer på besök?! =p

/J

 

Maten låter inte tokig, men tårtorna!!! Gimme.

 

J, dina skills överträffar mina med hästlängder! :) Men jag bjuder självklart på det som gästen önskar. :-P

 

Sluta vara så "hiiiiim" din chinoise! Vi lagar tillsammans ;)

/J

 

Det ser meget deilig ut, mr.Chef! Och tack så mycke for hyggelige kommentarer på min blogg ;)