The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

King of Fantasy

Jag verkligen älskar fantasy-genren, vilket märks i mina val av icke-studierelaterade böcker och TV-serier som jag föredrar att läsa och se på. Deckare och samtidsskildringar lockar liksom inte. Jag kanske borde läsa mer Strindberg och sånt där djupt. Men icke, vill liksom drömma mig bort i andra världar och svunna tider.

Just nu är jag lika frälst som så många andra av "Game of Thrones". En helt fantastisk TV-serie. Så välgjord, så visuellt snygg och så skickliga skådespelare! Varje avsnitt är som en kortfilm. Jag vill aldrig att det tar slut. Och säsongsavslutningen, wow! Jag saknar ord. 

Orkar verkligen inte vänta till nästa säsong, därför går jag igång med att läsa böckerna istället. Vilken tur att jag fick den första boken av Aida till min födelsedag. Jag är bara förvånad över att jag lyckades hålla fingrarna borta från böckerna under terminen. Annars har jag ju en tendens att sluka böcker, när jag minst borde göra det. 

3 COMMENT(S):

Steve! var får du fatt i serien? laddar du ned eller streamar?
kram agnes

 

Åh gillar också den! Har dock bara sett två avsnitt, måste vänta tills karln kommer efter midsommar få inte se utan.

Funderar på att se och sen LÅTSAS att jag inte sett... Hehe. Hehehe. HEHEHEHEHEHHEEEEE. ;-)

 

Men Agnes, ladda ner är ju så olagligt... ;-) Haha. Jag skriver till dig på ett mer privat forum...