The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

"Gamle Ole"

Mysteriet är löst, jag har funnit stinkbombernas urmoder. Källan till lukten av sura gamla otvättade fötter hos de som jag besöker på jobbet.

Jag skulle bre några mackor till kvällen hos en äldre man, varpå han instruerade mig att lägga "gamle Ole" på en av mackorna. Jag förstod ingenting: "Gamle vad?!"

Till slut förstod jag att han menade en fruktansvärt illaluktande tingest i en plastpåse längst in i kylskåpet. Den stank värre än soptippen på en gassande sommardag och så fettig att den lämnade fläckar på allt den kom i kontakt med. Jag tog på mig handskar innan jag tog i den. Fortfarande förföljer stanken mig...

3 COMMENT(S):

Hahaha. Känner igen det där. Mmmmhmmmm! ;-)

 

värre än durijan? hmm...

 

Vilken förolämpning! :-O Durian får det att vattna i munnen medan den osten gav mig kväljningar...!!