The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Summer vacation!

Förstå att det känns overkligt, inga fler tentor att plugga 24/7 (eller försök på i alla fall) inför! Jag är fri under de kommande tre månaderna, helt förbannat fri.

Efter att tentan var inlämnad idag, infann sig en sådan underlig tomhet. Våra liv kretsar för mycket kring böckerna och sjukdomar. När det tas ifrån oss är där en viss latenstid innan vi hittar oss själva igen och inser de obegränsade möjligheterna som vi nu har framför oss. Alla de sakerna som vi har skjutit upp på för att vi inte har hunnit med något annat. Sommarlov, jag välkomnar dig!

Nu ska jag iväg till Malmö, min kusin tar studenten idag! Blir kul det här! 

2 COMMENT(S):

Kom min kommentar fram? Gaaah.

Du är värd sommarlovet iaf! Njut till fullo! Bra kämpat. :)

Och durian och surströmming delar förstaplatsen över äckelheter, men durian tar nog hem priset för det är åtminstone inte RUTTET. Även om det luktar död, bränd bäverröv. ;-)

 

Sv. Grattis själv du! :D Vi förtjänar det!
Det störiga är att jag tror inte att jag känner att jag har lov innan jag fått resultatet på fysiologin :P