The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

"Just The Way You Are"

Befinner mig i Malmö för en 'luftare' mellan mina arbetspass. En ganska dålig egenskap hos mig är att jag lätt blir uttråkad och understimulerad. Behöver verkligen komma vidare.

Mina bröder sover fortfarande gott i sina sängar, medan jag redan varit vaken en längre tid och både käkat frulle, läst nyheterna och checkat YouTube. Börjar man bli gubbe när man inte kan sova länge trots att man inga plikter har? :-P

Hoppas bara på att de gråa molnen försvinner så att man kan hitta på saker ute istället för att sitta inomhus hela dagarna. Blev helt glad av att se/höra på videoklippet i alla fall. Nästan värt att köpa på iTunes.

Ha en god dag! Sayonara!

1 COMMENT(S):

Riktigt bra video!

Snodde den till bloggen!
Hoppas du har det bra här i underbara Malmö, även fast vädret inte är det bästa!