The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Work

Var blev sommaren av? Varför är det bara fjorton grader celsius utanför? Varför är det varmare i en gammal tants badrum än junivädret? Det är frågor som jag går med när jag arbetar nu om dagarna. Hade ju sett fram emot att kunna sola mig och få lite färg på nosen efter mina "hårda" arbetsdagar.

Är i alla fall tillbaka i DK för att skrapa samman lite pengar till hyra och sånt där onödigt ni vet. Sen ska jag bara rulla tummarna resten av sommaren. Det är tanken, men vi får se vad jag får för mig att göra när jag väl blivit fullständigt uttråkad.

Kom till en gubbe igår (han var mig en otrevlig klump minsann), kan ni förstå att han har markeringar och mäter avståndet till hälen från dessa för att se om stödstrumporna sitter "rätt"? Skäller på folk (mig) för att andra gör "fel". Hujedamej, vilken bitter gubbe alltså.

Vad ska jag nu hitta på idag? Hmm.

4 COMMENT(S):

Skönt det blir sedan när du ska bara lata dig ;D

 

Haha åh de där gubbarna och gummorna vill man bara klubba ner. ;-)

Eller ja. Inte klubba ner. Men NITA ner. ;-)))

Jobba på! Själv är jag ledig i en vecka nu. Sen jobbar jag midsommar sen är jag ledig i nästan tre veckor. Wohooo!

 

Och du STEEEVIE, du var inte seriös med kinapinnarna för godis och kakor va? Isåfall har du blivit vårdskadad. ;-)

Jag ska jobba hela sommaren för övrigt. Till slutet på augusti. Men är ledig mycket så det är skönt. Jobbar enbart natt i sommar :)

 

Sv. Thanks! Jag tror jag har lagt upp en annan video innan! Men det är ju samma lägenhet i alla fall ;) Äta kan man göra när man bor hemma ;D

Sjukt mycket hobby-frisör...

Du får räkna ner mycket snabbt! Precis, tennis i ca 3 veckor, sedan ledigt och så avslutar jag med 2 veckor tennis till =) Det är bra :D