The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Happy Birthday, Brother!

Nu är han lika gammal som jag också, han André! :-) Fyllde år i helgen gjorde han och vår roadtrip hade tagit oss till Stockholm. Hans bror bjöd in till en grillfest som skulle fått varje köttätare att dregla floder. Jag tog fram mina blygsamma bakkunskaper och skapade en liten hallon-kokostårta till hans ära. Det uppskattades av sällskapet, vilket gladde mig mycket.

Tidigare på dagen försökte vi överraska honom med oväntat besök av flickvännen inne i stan, men han är lite svår att överraska den mannen. :-)

Jag hoppas att han fick en underbar födelsedag i alla fall och önskar Honom all det bästa. Må det bli ett ännu bättre år än det förra och att framgång blir nyckelordet i den fortsatta karriären.

0 COMMENT(S):