The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Visby

Det har varit bra på Gotland. Vi kände av pulsen på Visbys nattklubbar, överpriser säkert för att det är Stockholmsveckan. Eller så är det bara sådana priser. Första natten var ingen vidare, andra var betydligt bättre.

Kände mig verkligen främmande. Jag var nog den enda personen med naturligt svart hår på ön. Vikingarnas ättlingar slog sig nog ner på Gotland, för jag kände mig tamejtusan kort som den asiat jag egentligen är. Blonda och blåögda och långa var de, både töserna och drängarna. Eller är det bara dem som vallfärdar till Gotland från Stockholm för fest och glamour?

Det är en vacker plats, verkligen. Speciellt våra promenader längs kusten efter en festlig natt, ger en fantastiska kodak-moments.

1 COMMENT(S):

Åh så vackert! Och det är väl höga klackskor alla bratsen har, hehe.

Stockholmsveckan ska vara kaotisk har jag hört. Min bror bor i Visby och svär jämt över hur dyrt det är att gå ut då, speciellt på inneställena. Kan kosta uppemot 700 kronor i bara inträde har jag hört. Sick ^^