The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

The World Upside Down

Drömde om att jag skaffade en tatuering på högra sidan av halsen. Tror det var något fyrkantigt motiv utan någon som helst finess eller mening. Vore så olikt mig. Ska det va' så ska det minsann betyda något också, annars får det va'.

Vad hände med sommaren? Det är ju bara bulltråkigt väder varenda dag numera. Man funderar ju på att ta ett sms-lån bara för att resa bort till lite mer muntert väder. Typ till Spanien eller Grekland. De verkar behöva pengar. Vad jag inte förstår är alla demonstrationer mot åtstramningar i budgeten. Säg mig gott folk, vad är alternativet?

Romney får de rika i USA att öppna sina kassakistor minsann. Över 100 miljoner dollar lyckades han håva in förra månaden. De ska han väl sedan spendera på dyra hjärntvättningskampanjer, piffiga reklamskyltar och vidriga smutskastningshistorier. Det händer bara i Amerika. Obama är inte mycket bättre, i ren desperation vädjades det till nygifta att avstå bröllopsgåvor för att skänka alla pengar till hans återvalskampanj. Vilket skämt. Jag tror seriöst att det finns miljoner bättre sätt att spendera dessa pengar på än att kasta dem på detta enorma cirkusspektakel. Varför inte skära ner på deras löjligt höga budgetunderskott eller på att bygga upp de hem som förstörts i naturkatastroferna som härjar i landet just nu?

Världen är en bra underlig plats. Och alltför många nöjer sig med att sitta stilla och passivt titta på.

0 COMMENT(S):