The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Back From Malawi

Min syster har kommit hem från sin resa i Malawi, där hon under de senaste sex veckorna har volontärarbetat på ett regionalsjukhus. Safe and sound, only a few pounds lighter and a lot wiser. :-) Så kan man väl sammanfatta det.

Jag är så stolt över min syrra och kommer absolut att följa med henne ner när jag själv är färdig och har något att bidra med. Det finns så mycket hon ännu har att berätta! Jag spricker av nyfikenhet.

Den följande bilden är så fantastisk på så många olika sätt. Förhållandena är enkla, men livsglädjen är trots allt så närvarande. Kanske är det det som vi här i väst måste lära oss av, att vara nöjda och belåtna.

2 COMMENT(S):

Hahaha.. du är så pinsam. :P (men gullig)

 

Men vilken underbar bild, och vilket spännande/intressant äventyr. Kan tänka mig att det varit väldigt lärorikt, fascinerande och även sorgset många gånger. :)